Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Силвана

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Силвана
Коментари Харесай

Подаряваме ви новия енергизиращ шампоан на Phyto

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Силвана Данаилова

..............................................................................................................................................................

Красива е тази топла и слънчева есен, само че толкоз грижи от време на време основава на косата ни. Не единствено тъй като лятното слънце я изтощи, само че и поради засилващия се косопад тъкмо през този интервал от годината. И даже когато сме обновили цвета, пообрали сме дължината или изцяло сме трансформирали прическата, вероятността да виждаме повече коса по четката си или да я усещаме суха, без компактност и размер, е огромна. Истината е, че е доста значимо по какъв начин всекидневно се отнасяме с нея, тъй като както почистването на лицето е първата и една от най-важни стъпки в грижата за кожата, по този начин и измиването е от извънредно значение за косата.  Това важи и за продуктите, които използваме, тъй като те би трябвало да бъдат съобразени с вида и потребностите – на кожата или на косата.

Ако и вие се борите с есенния косопад и усещате косата си изтъняла, без искра и размер, незабавно бихме ви предложили новия енергизиращ шампоан. Нещо повече – ще го подарим на една от вас! Достатъчно е единствено да се регистрирате в Клуба на девойките. А шампоанът е луксозен, с нежна и лека текстура и необикновен мирис. И до момента в който сетивата се любуват на благоуханията му, косата ви ще получи грижата, от която се нуждае. Добре е да се нанася с нежни масажиращи придвижвания и да се остави най-малко две минути, с цел да могат дейните му съставки да подействат по-добре, преди да се отмие. Още след първото измиване ще усетите косата си по-еластична, мека и блестяща. Освен това я приготвя за идващите артикули, с които да извършите лечението си против косопад още по-ефективна, изключително в случай че е от същата серия  –  Phytonovathrix.

Важно е да отбележим, че шампоанът не съдържа сулфати – т.е., в случай че се подлагате на кератинова терапия, можете да го употребявате без никакви терзания, че косата ви ще се начупи. На какво още обаче се дължи положителният резултат от този шампоан? Веднага ви издаваме кои са неговите съществени съставки. Ако екстрактът от гуарана подтиква и енергизира косата, то този от алено водорасло , познато със своите защитни свойства, обгръща косъмните нишки за оптималната отбрана, придавайки на косъма по-голяма компактност. Не по-малък принос има и екстрактът от хвощ , в който има огромно количество силиций – мощно средство против косопада. Заедно с това подтиква и растежа на косъма. Е, желаете го този шампоан, нали?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР